avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Productie muraturi,zacusca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Productie muraturi,zacusca

Buna ziua as dorii si eu sa incep sa produc si sa comercializez,sacusca,muraturi..."ca la mama acasa",as dorii daca ma poate indruma cineva,de unde sa ma apuc.......ce legi sa consult,ce tip de societate sa-mi fac......
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:37, 3 Ianuarie 2012
Va recomand sa va infiintati o intreprindere individuala. Avantaje: contabilitate in partida simpla, puteti sa angajati terte persoane cu contract de munca, cheltuieli mici de infiintare sau de radiere a acesteia. Legea aplicabila: OUG 44/2008. Detalii infiintare aici:www.onrc.ro
multumesc,dar imi puteti spune va rog ce legi sau unde sa ma duc sa ma interesez ce condititii ar trebuii sa indeplinesc ca sa demarez o mica productie,la mine acasa,in bucatarie,daca se poate
Mergeti si va interesati la Autoritatea nationala sanitar veterinara si pentru siguranta alimentelor de care apartineti si intrebati acolo ce conditii trebuie sa indepliniti legate de spatiul de lucru, spatiul de depozitare materie prima si produse finite.
Acum o parere: daca chiar doriti sa faceti din asta o activitate de durata, trebuie sa aveti in vedere ca nu o puteti derula la bloc, in bucataria proprie. Incercati sa inchiriati un spatiu adecvat. Axati-va pe un anumit sortiment de produse. Schitati-va fluxul tehnologic si de ce utilaje aveti nevoie, sistemul de ambalare si etichetare, sistemul de ventilare si iluminare al spatiului. Sunt multe de pus la punct.
Ultima modificare: Marți, 3 Ianuarie 2012
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dulciuri de casa - ce autorizatii sunt necesare pentru preparare si comercializare? saadeddine saadeddine ma intereseaza mult afacerea dar nu stiu de ce fel de autorizatii am nevoie -in special cele sanitare- daca pot sa o pun in practica legal??!! mai exact va ... (vezi toată discuția)
Vreau sa îmi deschid firma de fabricare colțunași. sveta izbash sveta izbash Buna seara. Vreau sa îmi deschid firma de fabricare colțunași. Puteți să mă ajutați , va rog frumos? Ce reguli ar trebui să îndeplinească ... (vezi toată discuția)
Plantatie de capsuni și procesare Daniela180 Daniela180 Bună ziua! Am si eu o intrebare. Am o plantatie de capsuni si am certificat de Producator de Capsuni. As vrea sa procesez fructele pentru a obtine dulceata ... (vezi toată discuția)