avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Revenire petitie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Revenire petitie

Am depus in cursul acestei luni o petitie la o institutie , am primit nr de inregistrare dar la 1 zi am fost sa renunt la petitie si am scris pe ea nu mai doresc raspuns.la cateva zile am revenit cu aceeasi petitie .nu am mai primit nr de inregistrare spunand ca au facut revenire la petitie si sa pastrez nr de inregistrare dat anterior.intrebarea este daca voi primi raspuns la petitie si daca am procedat corect?
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:18, 29 Ianuarie 2019
Trebuia sa cereți nr de înregistrare, asa, e la latitudinea lor.
Veti primi raspuns la petitia deja inregistrata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Petitie stefaniaalina75 stefaniaalina75 Am facut o sesizare la Consiliul Judetea de 30 de zile si nu am primit raspuns. Ce pot face in acest caz? (vezi toată discuția)
Nu primesc raspuns la contestatie de la o institutie publica. cupon_valabil cupon_valabil Nu primesc raspuns la contestatie de la o institutie publica. Acum 135 de zile am facut o sesizare. Dupa 30 de zile am primit un raspuns de doua propozitii. ... (vezi toată discuția)
Cat il costa pe un proprietar un raspuns la o petitie de la asociatie eugarizn eugarizn Buna ziua tuturor Imi cer scuze pentru acest fapt , suntem in Joia Mare si vroiam sa dam uitarii pentru catea zile unele probleme din asociatie , ... (vezi toată discuția)