avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie decizia de pensie de serviciu legea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie decizia de pensie de serviciu legea 223/2015

In cazul in care am constatat ca actualizarea pensiei nu s-a facut conform procedurii de actualizare care specifica care se face dupa procedura de calculare a pensiei, si nu am facut contestatie in termenul de 30 de zile, care este calea de urmat pentru a introduce o actiune in instata? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Sporuri din adeverinta nevalorificate la calcul pensie. Paulescu1957 Paulescu1957 Duna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatorul caz: In dosarul de pensie am anexat o Adeverinta de la fostul angajator unde se mentioneaza clar: ... (vezi toată discuția)
Neindeplinirea procedurii prealabile, consecinte angelax angelax Sunt functionar public disponibilizat. In decizia de incetare nu este precizat termenul de contestatie pentru aceasta decizie. In consecinta am introdus ... (vezi toată discuția)
La decizia de sancționare a unui funcționar public este obligatorie procedura prealabila la emitentul deciziei? iolanda15 iolanda15 La decizia de sancționare a funcționarului public este obligatorie îndeplinirea procedurii prealabile de contestare la emitentul deciziei, conducătorul ... (vezi toată discuția)