avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Incadrare sector bugetar conform noului salar minim ...
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Incadrare sector bugetar conform noului salar minim garantat in plata pentru cei cu studii superioare

Bună ziua. ...referitor la noul salar minim garantat in plata pt cei cu studii superioare. De exemplu eu lucrez in sectorul bugetar, incadrata pe noua lege a salarizării 153/2017 , mai precis in august 2017 cand salariul minim pe economie era 1450 lei, curiozitatea mea este daca trebuie sa mi se recalculeze salariul luand in calcul noul salar minim garantat in plata de 2350 lei precizez ca indeplinesc condițiile de acordare a acestui salar si bineînțeles înmulțit cu coeficientul din grila de salarizare care mi corespunde mie. Va mulțumesc

Alte discuții în legătură

Legea 153/2017 - dubla majorare salarii bugetari in 2017? Andrei.masca Andrei.masca Caz: Angajare in sistemul public in august 2017. Salariul a fost calculat conform legii 153/2017 astfel: 1450 × coeficient aferent functiei × procent ... (vezi toată discuția)
Clarificari hg 937/2018 diana2288 diana2288 Pentru functionarii publici cu studii superioare ( cu vechime de un an in specialitatea studiilor) din administratia publica locala , care au grila de ... (vezi toată discuția)
Salariatii cu studii superioare din institutiile publice au salariul de baza minim brut pe tara garantat in plata de 2080 lei sau 2350 lei? iolanda15 iolanda15 Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: Pentru salariatii cu studii superioare incadrati cu o vechime in munca de cel putin 1 an pe functii publice ... (vezi toată discuția)