avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Scoaterea dividendelor in primul trimestru de la ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Scoaterea dividendelor in primul trimestru de la infiintare

Buna ziua,
Doresc sa infiintez un SRL in vederea distribuirii materialelor publicitare.
Intrebarea este daca pot scoate dividendele in primul trimestru de la infiintare sau trebuie sa astept bilantul anual pentru a scoate trimestrial dividendele ?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:51, 27 Ianuarie 2019
Entitatile care opteaza pentru repartizarea trimestriala de dividende vor avea obligatia sa intocmeasca situatii financiare interimare de catre contabilul autorizat membru ceccar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata dividende trimestriale srl george4444 george4444 Buna ziua, detin un SRL neplatitor de TVA la care faceam repartizarea dividendelor anual si as avea urmatoarele intrebari: 1) O data cu noua lege, doresc sa ... (vezi toată discuția)
Societate comerciala,intreprindere individuala sau persoana fizica autorizata crocolina3 crocolina3 Buna seara,imi puteti spune si mie ce este mai bine din punct de vedere fiscal sa infiintez, un SRL,Intreprindere individuala sau persoana fizica autorizata? ... (vezi toată discuția)
Contributii la stat srl sau pfa consultanta hr gbrlcostache gbrlcostache Sunt angajata la privat in domeniul HR.Doresc sa stiu ce alta forma de organizare m-ar avantaja, daca nu as mai fi angajata si as avea SRL sau PFA, sau ce mai ... (vezi toată discuția)