avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie de crestere a copilului

Buna seara, sunt o graviduta care urmeaza sa nasca in a doua jumatate a lunii iunie 2019 si ma aflu intr-o situatie nu prea placuta, mentionez ca in momentul de fata nu lucrez dar in ultimele 24 de luni am acumulat 13 luni lucrate, astfel: din data de 25 august 2016 pana in data de 15 septembrie 2017 am avut contract part time (4 ore) iar din 19 februarie 2018 pana in data de 2 noiembrie 2018 am avut contract full time (8 ore), intrebarea mea este daca ma incadrez pentru indemnizatia de crestere a copilului si daca acel contract part time pe care l-am avut imi poate dauna in vreun fel pentru acordarea acestei indemnizatii. Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Elis91 , utilizator 12:09, 28 Ianuarie 2019
Nu, trebuie doar sa fi avut venitri impozabile, salariu in cazul dvs., cel cel putin 12 luni din ultimele 24 inainte de nasterea copilului-perioada specificata mai sus...
Multumesc mult pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce sa fac Caty. Caty. Daca in 2015 noiembrie.mam angajat cu juma.de norma si in martie 2016 sa schimbat numele firmei si am semnat alt contract si eram ca si nou angajata iar in ... (vezi toată discuția)
Indemnizație pentru creșterea copilului florentina_dumitru7 florentina_dumitru7 Bună seara! Aș vrea să mă lămuriți în ceea ce privește indemnizația pentru creșterea copilului, vă rog. La momentul angajării, în urmă cu trei ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului Catalinaj Catalinaj Buna ziua! Sunt insarcinata in 27 de saptamani si urmeaza sa nasc in mai. Am lucrat 12 luni la o casa de pariuri(din 21noiembrie 2015 pana in 21 noiembrie ... (vezi toată discuția)