avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Adeverinta 18/1991
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Adeverinta 18/1991

Buna seara,

Mentionez ca mama detine o adeverinta in temeiul Legii fondului funciar nr 18/1991. Pe aceasta este trecuta doar ea; ea mai are o sora, are si aceasta drept de proprietate asupra pamantului?

Care ar fi pasii pe care trebuie sa-i urmam pentru a intra in posesia titlului de proprietate?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Vanzare teren extravilan neavand titlu de proprietate ci doar adeverinta?! dragos116 dragos116 Buna seara, am si eu o intrebare la dvs. am un teren extravilan de 2,5 hectare, si as vrea sa-l vand. Eu nu am titlul de proprietate, terenul fiind pe numele ... (vezi toată discuția)
Am adeverinta de proprietate nu am titlul de proprietate? florin TGV florin TGV Buna ziua! Bunicei mele i s-a eliberat dupa anul 1991 o adeverinta din partea Comisiei Judetene de Fond Funciar prin care i se comunica ca va fi ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate pe legea 18/1991, cu stersaturi si modificari. Maya Marin Maya Marin Poate ma puteti ajuta cu un sfat. Va multumesc anticipat ! Tatal meu a primit Titlul de Proprietate de la Primarie cu stersaturi si modificari. Intrebarea ... (vezi toată discuția)