avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... preschimbare documente
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

preschimbare documente

buna seara.
Am si eu o intrebare.
In cazul schimbarii buletinului, e nevoie sa se schimbe si permisul de conducere, talonul si cartea masinii?
in ce conditii?
multumesc
Cel mai recent răspuns: emilpiros , utilizator 09:15, 18 Noiembrie 2009
Atat certificatul de inmatriculare, cat si cartea de identitate, sunt eliberate functie de numele si adresa proprietarului, deci nu necesita preschimbare daca acestea raman identice.Permisul de conducere este eliberat pe numele, adresa si CNP-ul titularului, care daca nu se modifica, nu este necesar a fi preschimbat.Daca oricare dintre datele trecute in documentele amintite, se modifica, solicitati emitentului sa va elibereze un altul, modificat conform solicitarii, prezentand si actele care au stat la baza modificarii.(certificat de casatorie, schimbare domiciliu)
daca am inteles bine, la schimbarea adresei in actul de identitate, trebuie schimbate toate aceste acte?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Implicatii schimbare adresa de domiciliu looser looser In urma schimbarii adresei de domiciliu, am aflat ca exista obligativitatea de a schimba si Cartea de Identitate a autovehiculului, talonul auto si permisul de ... (vezi toată discuția)
Cum procedez daca mi-am schimbat numele si domiciliul dar actele masinii sunt pe numele vechi? papyto papyto mi-am schimbat numele si domiciliu (am schimbat toate actele buletin permis) talonul masini a ramas pe vechiul nume si vechea adresa cum trebuie sa procedez ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume permis auto ContSters367342 ContSters367342 As vrea sa îmi schimb si eu permisul pe numele după căsătorie, aveti idee ce acte am nevoie si mai important e vreo problema daca numele l-am schimbat acum ... (vezi toată discuția)