Am plecat de respectiva firma din 05 09 2009.
Pana in prezent nu am primit salariile restante aferente lunilor iulie si august si putin din septembrie.Am incercat pana in prezent sa recuperez acesti bani pe cale amiabila.Nu am incercat sa intentez nimic cu ITM-ul .Cauza. Nuam vrut sa fac rau acestei firme,ma rog,sunt eu un pic cam..... .In cazul in care as vrea sa inaintez catre ITM o sesizare cum ma sfatuiti sa fac?
In cazul unor astfel de neintelegeri cel mai bine ar fi sa va adresati tribunalului din raza dumneavoastra de domiciliu. Avand in vedere ca este un litigiu de munca, este scutit de plata taxei de timbru, iar angajatorul este cel care trebuie sa faca dovada faptului ca v-a platit salariile restante.
La ITM din punctul meu de vedere nu rezolvati nimic, doar va pierdeti timpul ...
Da, reclamatia la ITM o puteti face doar ca "sa-i faceti" pe cei care si-au batut, eventual, joc de dvs.: le vor da o amenda si altele ce urmeaza dupa asta, dar nu va vor da drepturile. Astea le castigati, e adevarat, cu greutate, numai in instanta.
Buna ziua.
Multumesc pentru sfat.In cazul in care acesta este singurul drum pe care il pot urma.......fie,pentru ca am de recuperat de la ei o sume destul de mare"4500 Ron".