avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariile celor din Caen 3600
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariile celor din Caen 3600

Buna ziua, am urmatorea situatie: CAEN principal 3811, Certificat constatator Registrul comertului pentru activitatii desfasurate la beneficiari Caen 3600, 4120, 4221,4321, 4322 si am urmatoarele categorii de angajati :
Masinist la masini pentru terasamente salariu nou minim 3000 lei, muncitor necalificat demolare cladiri 3000 lei, Electrician 3000 lei, Sudor 3000 lei?, Instalator apa ?, casieri pt colectare incasari apa? contabil? . Ma poate lamurii si pe mine cineva ce fac cu salariile celor din Caen 3600, avand in vedere ca societatea are CAEN-uri specificate mai sus? Societatea este cu capital de stat si desfasoara mai multe tipuri de activitatii. Muncitorii necalificati au fost inadrati la constructii deoarece primavara-vara se fac amenajari la drumuri, poduri dar ei nu au de lucru in permanta in categoria constructii, de exemplu iarna facem deszapezire, taiem copaci -lemne, Curatenie in sate.. etc).
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Salariu minim in constructii LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Buna ziua ! Va supun atentiei urmatoarea situatie. O societate comerciala de constructii, CAEN 4120, realizeaza peste 80% din cifra de afaceri in domeniul ... (vezi toată discuția)
Exista functia de ,,muncitor calificat,,? caci in baza acestei ... dancoman dancoman Exista functia de ,,muncitor calificat,,? Caci in baza acestei functii angajatii sunt efectiv obligati sa faca ,,de toate,,. In sensul ca nu se tine cont ca ... (vezi toată discuția)
Fise post zidar samotor danciucosmin danciucosmin ma poate ajuta si pe mine cu fise de post pentru: - zidar samotor - muncitor necalificat in constructii (zidarie samota) va multumesc ... (vezi toată discuția)