avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul valoarea pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul valoarea pensiei

Buna ziua, lucrez din 1979 pana in prezent din care 21 ani in conditii de munca grupa 2. Ma adrezez cu urmatoarea intrebare : doresc sa stiu dupa ce se calculeaza valoarea pensiei dupa suma care este trecuta in cartea de munca corespunzatoare categoriei respective sau dupa castigul realizat deoarece pana dupa 1990 am lucrat in acord individual si castigul era mai mare iar in aceea perioada nu stiiam dupa ce suma se faceau retinerile pentru pensi si sanatate . De aceea va rog sa ma ajutati iar daca calculul se face dupa salariul castigat in acord cum pot sa demonstrez aceasta.Va multumesc pentru timpul acordat si astept un sfat .Cu mult respect Teodor Popa .

Alte discuții în legătură

Grupa de muncă a iia, 100%, fix 2ani im82 im82 Bună dimineața, Pensionat anticipat 2014. Pentru fix 2 ani in grupa a IIa, 100%, decembrie 1982- decembrie 1984, în afară de 25% majorare venit pe ... (vezi toată discuția)
Grupa a ii nerecunoscuta ellamoise ellamoise Am lucrat 16 ani in gr.II de munca ca operator consola (calculator ) este mentionat in cartea de munca ca am lucrat in procent de 100% in grupa a II, ... (vezi toată discuția)
Pentru calculul pensiei anticipate ela_popa ela_popa Buna ziua, Va rog sa ma sprijiniti in demersul meu pentru colecatrea materialelor necesare depunerii la dosarul de pensie anticipata. Intrebarea mea este: ... (vezi toată discuția)