avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 574 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stagiu cotizare concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stagiu cotizare concediu medical

Buna ziua. Imi spuneti va rog ce stagiu de cotizare trebuie sa folosesc ca baza calcul concediu medical? Angajatul este in concediu medical, boala obisnuita, din 21 ian 2019. Lucreaza din data de 05.11.2018. Inainte a mai lucrat doua luni la alta firma. Trebuie sa aduca adeverinta stagiu de la penultima firma si sa cumulez cele aproximativ 5 luni? Sau trebuie sa existe 6 luni complete de cotizare?
Cel mai recent răspuns: rominaduca , utilizator 08:05, 29 Ianuarie 2019
Trebuie sa mai aduca adeverinte cu veniturile realizate din perioada iulie 2018 - octombrie 2018.
Dar nu poate sa aduca fiindca a lucrat doar doua luni, deci cumulat ar fi din septembrie 2018 pana in prezent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Media zilnica medical VLADUTZA07 VLADUTZA07 Buna Am un concediu medical cu boala obisnuita pentru aprilie. In ultiumele 12 luni am avut o intrerupere de 3 luni( lunile noiembrie, octombrie si ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizație de medical? VLADUTZA07 VLADUTZA07 Buna Am un concediu medical cu boala obisnuita pentru aprilie. In ultiumele 12 luni am avut o intrerupere de 3 luni( lunile noiembrie, octombrie si ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale 2018 madalinagabriel madalinagabriel Buna ziua,as dori sa stiu care e stagiu minim de cotizare pentru ca angajatorul sa-mi plateasca concediu medical.M-am angajat in august,iar in ianuarie am avut ... (vezi toată discuția)