avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 914 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Conditii la vanzare auto de catre o persoana juridica
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Conditii la vanzare auto de catre o persoana juridica

Buna ziua,
O persoana juridica vinde unei persoane fizice de cetatenie romana, dar care are si buletin de Italia, un autoturism.
Trebuiesc indeplinite conditii speciale, facute declaratii intracomunitare, sau se trateaza tranzactia ca si cum ar fi pe teritoriul Romaniei?
Multumesc pentru ajutor
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Mama abuzata de concubin in italia vera veronica vera veronica Traiesc in concubinaj cu un cetatean roman in Italia si avem si un copil minor impreuna.Vreau sa plec in Romania cu copilul fara acordul concubinului meu, ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara secon-hand mery52 mery52 Buna ziua, am o Intrep. Individ., nu sunt platitor de TVA, si doresc sa cumpar autoturisme secon-hand din U.E. de la persoane juridice si fizice, si sa le ... (vezi toată discuția)
Pfi - infiintare cosmin3ely cosmin3ely buna dimineata.eu lucrez in italia ca liber profesionist.daca imi deschid in romania PFI as putea lucra in italia si ce mi-ar trebui sa deschid un PFI.va ... (vezi toată discuția)