avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... cost piesa telefon aflat in garantie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

cost piesa telefon aflat in garantie

Problema e in felul urmator,slotul de card s-a rupt in telefon,sim-ul cu bucati din slot au ramas in telefon,in momentul in care l-am trimis telefonul functiona perfect,acum m-au sunat cei de la service si mi-au spus ca in urma extragerii bucatilor de slot si sim-ul placa de baza s-a deteriorat si eu trebuie sa platesc suma de 1000 ron.Acum spuneti-mi eu ar trebui sa suport costul piesei? Telefonul a fost achizitionat in luna decembrie 2018

Alte discuții în legătură

Anulare garantie telefon mobil!!! ioan88 ioan88 Buna seara! In urma cu o saptamana mi-am trimis telefonul mobil in service pe motivul ca la scurt timp dupa introducerea unui card de memorie in slot-ul de ... (vezi toată discuția)
Problema garantie telefon TvX TvX Salutare tuturor, Am o problema putin mai delicata si sunt curios si de parerile voastre, sau de cum ati proceda voi. Pe la jumatatea lunii decembrie am ... (vezi toată discuția)
Imi cer bani sa-mi repar telefonul in garantie Pana Mihai Pana Mihai Buna ziua! In urma cu o saptamana am trimis telefonul la garantie si astazi am primit urmatorul mesaj: Stimate client, Pentru produsul dumneavoastra V1Viper ... (vezi toată discuția)