avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ce cont folosesc cand facturez catre subanteprenorul ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ce cont folosesc cand facturez catre subanteprenorul meu taxele vamale?

Buna ziua,

Sunt firma de constructii metalice cu codul CAEN 4399. Export marfuri structuri metalice pe care le execut eu dar si marfuri executate de subanteprenori.

Eu facturez catre subanteprenorul meu taxele vamale aferente containerelor livrate de el.

Intrebarea mea este: ce cont folosesc 704 venituri din servicii sau 708 alte venituri?

Multumesc
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Decont tva mihaela.aivanese mihaela.aivanese Dragii mei,va rog sa ma ajutati cu sfaturi! Vreau sa fac din SUA un import de 17000$. Cum e mai bine:pe pf sau pe srl? Vreau sa aduc bunurile importate ... (vezi toată discuția)
Am voie sa fac import/achiz.intracom?? Victorius Victorius Buna ziua, Mi am deschis recent o firma cu activitate principala 4791 - vanzari prin internet, si as dori sa aduc marfa din UE dar si din afara UE. Pot face ... (vezi toată discuția)
Mod calcul cifra de afaceri cristian_conea cristian_conea 1. Pentru calculul cifrei de afaceri / 2011 (declaratia 094) se ia in calcul cursul valutar la emiterea fiecarei facturi sau se foloseste un curs de schimb ... (vezi toată discuția)