avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reangajare pensionar la fostul loc de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reangajare pensionar la fostul loc de munca

Buna ziua,
Ultimul meu loc de munca a fost sef serviciu la o institutie publica. In luna dec. 2017 am indeplinit criteriile de varsta si vechime si prin efectul legii functionarului public am fost pensionata.Intre timp legea s-a modificat,in sensul ca permite ca femeile sa ramana in activitate pana la varsta de 65 de ani,eu avand acum 62 de ani.Daca fostul meu loc de munca in prezent nu este liber,pot fi reincadrata ? Care ar fi procedura de urmat in cazul ca pot fi reincadrata ? Va multumesc ! Toate cele bune !...
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:37, 28 Ianuarie 2019
Reincadrarea se face daca postul este vacant si in urma admiterii la un examen/concurs pentru ocuparea acelei functii.

Decizia CCR nu va este aplicabila .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovarea functionarului public, un drept sau o posibilitate? consilierprimarie consilierprimarie Este un drept promovarea functionarilor public sau doar o posibilitate Art. 63 din Legea 188/1999 nu exceleaza prin rigoare. Nu intamplator Guvernul nu prea ... (vezi toată discuția)
Salarizare functionar public andreea pad andreea pad Buna ziua! Sunt referent III, principal 2 si timp de aproape 1an si jumatate, pe lana efectuarea atributiilor aferente postului meu am tinul locul si unei ... (vezi toată discuția)
Examen "legal / nelegal" la politia comunitara Maria02 Maria02 buna ziua, sunt agent comunitar clasa 1, treapta 3, in momentul de fata sunt in concediu dar am inteles ca mi se va face intrerupere de concediu intrucat voi ... (vezi toată discuția)