avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Firma de asigurări a fost dată în judecată de ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Firma de asigurări a fost dată în judecată de persoana accidentată de mine, dar nu se înțeleg la suma reprezentând daunele morale iar eu din intervenient forțat am ajuns intimat. Este normal? Ce se poate întâmpla?

Buna după un accident firma de asigurări a fost data in judecată de către cineva pe care am accidentat. Dosarul penal a fost închis . Acuma după 2 ani părțile nu se înțeleg la o suma iar după recursul firmei de asigurări eu figurez ca intimat . Țin sa precizez ca pana acuma am fost intervenient fortat. Este normal ? Ce se poate întâmpla ?
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Mihai1005 , utilizator 20:10, 28 Ianuarie 2019
Nu se poate intampla nimic, daca nu sunteti intr-unul dintre cazurile in care asiguratorul rca poate recupera de la dvs.: ex. daca ati avut peste 0,80% aloolemie la probele biologice de sange, ori substante stupefiante, daca ati condus acel auto fara incuviintarea proprietarului, daca savarsati in acel timp si o alta infractiune etc.
accidentul a fost din cauza neadaptarii vitezei la conditile de drum niciuna din cele mentionate mai sus

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune morale intervenient forțat Mihai1005 Mihai1005 Asiguratorul meu a fost dat in judecată Pt daune morale in urma unui accident rutier soldat cu o vătămare corporală . Eu figurez ca intervenient forțat . ... (vezi toată discuția)
Buna seara! care este rolul unei persoane intervenient intr-un ... leonardy44 leonardy44 buna seara! care este rolul unei personae -intermitent intr un dosar? multumesc! (vezi toată discuția)
Condamnare conducere sub influenta alcoolului carmen_sillva carmen_sillva Conducerea pe drumurile publice a autoturismului avand o imbibatie alcoolica de peste 0,80 g/l este considerata infractiune savarsita cu intentie? multumesc (vezi toată discuția)