avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru

Am un teren extravilan obtinut prin mostenire impreuna cu alti 5 mostenitori.Pot sa fac singur cadastrul si intabularea?.daca da cum pot recupera cheltuielile de la ceilalti mostenitori?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Solutie "cedare sau donare" fara cadastru? Moony Moony Va rog sa ma ajuti sa-mi propuneti intocmirea unui ACT VALABIL prin care: 1-Dreptul fratelui meu sa-mi fie cedat mie atat din teren intravilan cat si ... (vezi toată discuția)
Impreuna cu alti 5 mostenitori al unui lot de pamant extravilan,dat ... alex1325 alex1325 Impreuna cu alti 5 mostenitori al unui lot de pamant extravilan,dat in arenda.Un mostenitor nu are succesiunea facuta,si nu putem face cadastrul si ... (vezi toată discuția)
Carte funciara / partaj succesoral - fiecare plateste conform cotei care ii revine? classact classact poate reusiti sa ma ajutati si pe mine...situatia ar fi cam asa..am mostenit de la mama mea decedata un pamant extravilan pe al carui titlu de proprietate se ... (vezi toată discuția)