avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1027 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie din Franța și pensie din RO
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie din Franța și pensie din RO

Buna ziua
In sfarsit am primit Decizia de pensionare-anticipata partial ( in a 7a luna de la depunere).Cu regret constat ca la STAGIUL TOTAL de cotizare realizat, NU REGASESC cei 7 ani de activitate in Franta ( pentru care primesc pensie din Franta in prezent) CONFORM Art 19 ( al. 1 si 2) din L 263/2010. Acest fapt -de a NU cumula activitatea din Franta cu cea din RO- ar trebui contestat ? Ce alte date va mai pot furniza? Multumesc
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2019
cristteo, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 30 Ianuarie 2019
In tara ce stagiu de cotizare ati avut ?
Stagiu total de cotizare:35 ani 3 luni 2 zile pentru Romania
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuia sa aveti pe decizie 42 ani ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie din franța și pensie din ro cristteo cristteo Inteleg ca ar trebui sa fie adaugat la stagiul de cotizare din RO ( 35 ani), stagiul de cotizare din Franta ( 7 ani) -conf art 19 al 1&2 din L 263/2010 (vezi toată discuția)
Pensie din franta si pensie din ro cristteo cristteo Revin cu problema mea expusa in 14 mai 2019 pentru care un raspuns competent este ultra/extra necesar. In timpul activitatii legale in Franta-7 ani, am ... (vezi toată discuția)
Data iesirii la pensie varsta de pensie anticipata, pentru o femeie nascuta in 26 mai i957 ce are o vechime de 35 ani si 8 luni din care 10 lucrat in grupa a II (vezi toată discuția)