avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pot deveni parintii executati silit din cauza unui ...
Discuție deschisă în Executare silită

Pot deveni parintii executati silit din cauza unui credit bancar neplatit de mine?

Buna ziua
Am luat un credit de nevoi personale de la BRD in anul 2016 luna decembrie si de un an adica de la inceputul anului 2018 nu am mai putut platii rata din cazua ca am ramas fara loc de munca .
Nu detin nici un fel de prorietate si stau in casa parinteasca.
Eu doresc sa platesc ratele doar ca acuma am primit in posta notificare cum ca sunt supus executarii silite .
As dorii sa stiu daca bunurile aflate in posesia parintilor mei ar putea fi executate sau nu ?
Sau doar daca detin pe numele meu ceva . Conturile bancare stiu ca sunt puse pe poprire .
Pot sa faca si alt ceva daca eu platesc lunar cat de mult pot ?
Sau doar au vrut sa ma sperie mai mult ? Daca da or reusit ...
Specific ca parintii mei nu sunt co-platitori . nu or semnat nimic pentru mine iar eu nu am nimic ipotecat deoarece nu am nici un bun pe numele meu .
Multumesc !

Cel mai recent răspuns: xander24 , utilizator 12:09, 29 Ianuarie 2019
Fiecare răspunde în nume personal. Nu au părinții nici o treabă cu o datorie care nu e făcută de ei.
Multumesc frumos !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita -credit nevoi personale bob02008 bob02008 Daca sunt executat silit de o societate de recuperare creante , Kredit Incaso ...societatea mi-a platit o creanta la BRD. Insa eu de curand mi-am deschid o ... (vezi toată discuția)
Executare banca ancastoica19 ancastoica19 buna ziua tuturor, am si eu o intrebare la care vin cu rugamintea daca puteti sa ma ajutati cu un raspun... Ina anul 2008 m contactat un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)
Executarea silita a unui apartament achizitionat prin credit ipotecar laura sendrescu laura sendrescu In urma cu trei ani am achizitionat un aprtament prin credit ipotecar in CHF. De un an am intampinat dificultati la plate ratelor, iar banca mi-a gasit drept ... (vezi toată discuția)