avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legal, cum pot renunta la o colaborare cu un ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legal, cum pot renunta la o colaborare cu un stomatolog fara daune?

Buna seara.
Am o problema,de 2 luni,am inceput o colaboare pacient(eu), -stomatolog.
A fost totul ok.este o clinica,cu 2 verisori,stomatologi,care lucreaza impreuna.au inceput jigniri,la telefon,la un pas de injuraturi,deoarece mi s-a promis o lucrare gata,si nu au respectat ce au spus,cei doi verisori. Apoi,celalalt medic,aproape m-a amenintat,astazi:" vorbim,cand vii la cabinet". M-a acuzat,ca i-am deranjat viata privata,prin mesaje pe mess.deoarece,ieri,pe mess scria ca acest doctor ar fi sunat la mine.eu,am indraznit,cu un mess,sa intreb ce se intampla.nu a recunoscut,ca nu a sunat,dar am fost jignita.practic,de amandoi.in acest moment,acea lucrare a sosit la cabinet,dar eu nu mai pot merge,in acel mediu.pt.a fi certata??Cum pot rezolva,legal,sa le pot raspunde,ca nu mai vreau acea lucrare dentara,inclusiv nu vreau sa platesc nimic.
Nu vreau sa le fac vreo reclamatie,doar sa pot pleca,si sa merg la alt stomatolog,fara ca cei doi ,sa imi faca probleme.multumesc.

-Nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, mulțumesc-
Ultima modificare: Luni, 28 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Drepturile pacientului Daniela Cimpeanu Daniela Cimpeanu Buna ziua. Am început o lucrare dentară in mai 2018. Medicul stomatolog mi-a pus 8 implanturi dentare și mi-a tratat toti dintii, pentru a pune o lucrare de ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa-mi recuperez banii de la o clinica stomatologica? kindness kindness Costuri enorme, lucrari dentare de proasta calitate, am achitat ffff multi bani fara o evaluare prealabila sau un deviz facut inainte de a achita 1100 E, suma ... (vezi toată discuția)
Lucrare dentara gresita florinn86 florinn86 Buna seara. Totul a inceput acum 2 luni , am strans ceva banuti si am zis sa ma duc la dentist sa-mi pun maselele . Am avut nevoie de 2 lucrari dentare ( punti ... (vezi toată discuția)