avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Doar intreb - nu pot să am grijă de copil așa cum ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Doar intreb - nu pot să am grijă de copil așa cum ar trebui iar mama lui refuză să mă ajute, ce pot să fac?

Buna ziua,e vb despre copilu meu in varsta de 7ani....sunt despartit de mama lui de 5ani(nefiind casatoriti legal),copilu a fost in grija mea pana la varsta asta!in urma cu 3luni mama mea s.a stins din viata neavand cine sa aiba grija de el cat eu sunt la munca!am apelat la mama copilului si la bunicii materni pt al incredinta pe copil,eu ne.putand sa mai am grija de el asa cum ar trebui!am fost refuzat de catre mama lui pe motiv ca nu poate sa aiba grija de el asa cum trebuie pe motiv din punct de vedere fizic(o operatie la picior,si una la craniu suferite in urma unui accident rutier,dar ne.avand urmari psihice sau fizice care ar impiedica.o sa.si indeplineasca atributia de parinte,cu atat mai mult ca urmeaza sa nasca curand)ulterior am dus copilu la bunicii materni unde dupa doar doua zile a fost dat afara noaptea la 23:00 pe motiv ca de ce nu o iubeste la fel de mult pe mama lui cum ma iubeste pe mine!!vreau sa.mi raspunde.ti si mie ce ar trebui sa fac in situatia asta!!precizez ca nu doresc sub nici.o forma sa ajunga intr un centru de plasament!!va multumesc anticipat
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Leuu , utilizator 17:05, 30 Ianuarie 2019
NU puteţi obliga mama copilului să preia domiciliul copilului la ea.
Întrebarea este: cum de a rămas copilul cu domiciliul la dvs.?A fost opţiunea mamei, atunci, în urmă cu 5 ani sau dvs. aţi solicitat domiciliul copilului la dvs. cu motivul că mama nu poate avea grijă de copil din cauza operaţiilor suferite?
Dacă dvs. nu puteţi, unica soluţie este plasamentul.
Nu,mama a plecat in Spania...pe ascuns!!l.a lasat la mama ei urmand sa.l iau eu d.acolo dupa cateva zile,eu ne.stiind ca ea a plecat in strainatate,ai lor mintind ca e plecata la niste rude dintr.o comuna apropiata...accidentul l.a avut acum 3ani...si asta nu ar impiedica.o in nici.un fel sa aiba grija de el...ea urmand sa aiba un copil acum...n.as vrea sub nici.o forma solutia plasamentului,si d.aia zic daca nu exista o solutie legala care s.o oblige sa il ia ea acum!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imi interzice sa tin legatura cu copilul Daviddaniel1307 Daviddaniel1307 Buna seara, am un copil de 3 ani si 6 luni rezultat de dintr.o relație de concubinaj de o lună și ceva sunt despărțit de mama acestuia si de o saptamana ... (vezi toată discuția)
Copil minor andreibanu1985 andreibanu1985 vreau sa aduc copilu minor in germania precizez ca mama si copilu au stat 6 luni au acte aici si a mers acasa si acum nu mai vrea sa vina.credeti ca am sanse ... (vezi toată discuția)
Mama plecata in strainatate, incredintare minor sarkan sarkan Buna ziua Mama fiului meu are custodie totala din an 2011 , de curand a plecat in germania cu actualu ei iubit ,problema sta astfel io nu am fost anuntat ... (vezi toată discuția)