avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Cafeneaua avocaţilor Disperare
Discuție deschisă în Cafeneaua avocaţilor

Disperare

Unde pot găsi un avocat care să mă reprezinte într-un proces cu asociația de locatari 363 din Galați?
Cel mai recent răspuns: SandraNUT , utilizator 16:04, 29 Ianuarie 2019
Regulament Forum

2.8. În spațiul public al forumului (în topicuri) nu se stabilesc relații profesionale între cel care întreabă și cel care răspunde. Consultanții pot fi contactați folosind butoanele SUNĂ, EMAIL, iar ofertele de servicii se fac prin mesageria privată.

Lista consultanti- avocati
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În Galați daca nu cunoașteți pe nimeni care sa va recomande un avocat mergeți la sediul unei instanțe locale și o sa găsiți suficienți avocati dornici de munca.Nu aveti nici un motiv de disperare o sa găsiți av care sa va reprezinte pt a rezolva problema dvs.
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Mulțumesc pentru sfat, dar aveam nevoie de mai mult de atât.

SandraNUT, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructia unei case - caut avocat Anji:Anji Anji:Anji A-si dori sa pot vorbi telefonic cu un avocat din Timisoara pentru constructia unei case.Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Avocat specializat gsm bobota viorel bobota viorel Doresc sa ma consult cu un avocat privitor la initiera unei actiuni civile pentru obligarea firmelor de telefonie mobila Orange,Vodafone,Digi sa-si schimbe ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un avocat din bucuresti mimi7736 mimi7736 Buna seara.Am nevoie de un avocat din București,pentru un apel.Multumesc. (vezi toată discuția)