avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... viza de lucru pentru romania pentru cetateni non-UE
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

viza de lucru pentru romania pentru cetateni non-UE

Cum pot obtine o viza pe termen mai lung pentru o persoana din Filipine care este intr-o relatie cu un roman neoficiala deocamdata

Alte discuții în legătură

Viza pentru filipine.. casatorie acolo si viza de lunga sedere Marian0189 Marian0189 Buna Seara! am si eu o problema mai delicata. sa zic asa. logodnica mea nu a reusit sa vina in romania pe baza la o viza de scurta sedere. pentru ca nu au ... (vezi toată discuția)
Viza reintregire familie, sotia are pasaport cu numele initial nu cu numele schimbat dupa casatorie. ovidlaur ovidlaur Buna ziua Doresc sa stiu daca sotia mea din Filipine poate obtine viza pentru reintregirea familiei, avand pasaportul cu numele de fata si nu cu numele nou de ... (vezi toată discuția)
Sotie de alta nationalitate leirbag leirbag Sunt casatorit cu o persoana din filipine si locuim in Londra. Vreau sa vin cu sotiea mea in Romania. Va rog sa-mi spuneti daca trebuie sa apelez la o ... (vezi toată discuția)