avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1193 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu medical

Buna ziua!As vrea sa stiu daca in 2018 am lucrat la o firma 8 luni am avut intrerupere 2 luni si in 6 octombrie am inceput munca in alta firma iar pe 25 noiembrie am fost operata de apendicita,in luna decembrie am luat salariul iar in ianuarie nu am primit nimic mi sa spus ca nu am norma de cotizare.Multumesc
Multumesc mult pt informatii!o seara frumoasa!

Cornel Vasile a scris:

In acest caz, v-au indus in eroare prin ceea ce au sustinut .... puteti sesiza Casa de Asigurari de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedii medicale 2018 madalinagabriel madalinagabriel Buna ziua,as dori sa stiu care e stagiu minim de cotizare pentru ca angajatorul sa-mi plateasca concediu medical.M-am angajat in august,iar in ianuarie am avut ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizație de medical? VLADUTZA07 VLADUTZA07 Buna Am un concediu medical cu boala obisnuita pentru aprilie. In ultiumele 12 luni am avut o intrerupere de 3 luni( lunile noiembrie, octombrie si ... (vezi toată discuția)
Media zilnica medical VLADUTZA07 VLADUTZA07 Buna Am un concediu medical cu boala obisnuita pentru aprilie. In ultiumele 12 luni am avut o intrerupere de 3 luni( lunile noiembrie, octombrie si ... (vezi toată discuția)