avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plata profesor metodist
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plata profesor metodist

Va rog sa imi spuneti daca prof. Metodist este platit pentru inspectia de specialitate efectuata la definitivat. 2019. Secretara spune ca nu exista cadru legal pentru plata acestor inspectii.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:29, 30 Ianuarie 2019
Vedeti aceste discutii
[ link extern ]

[ link extern ]
Multumesc, dar am citit deja aceste discutii si nu m-am lamurit. In acel ordin de Ministru mentionat, care intre timp a intrat in vigoare, si anume Ordinul nr. 4.827 din 30 august 2018, nu se mentioneaza nimic despre inspectiile de specialitate efectuate pentru definitivare in invatamant.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai bine intrebati la Ministerul Educatiei - Serviciul Juridic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retroactivitate? Radamante Radamante 1. O lege stabileste pentru salariati obligativitatea formarii profesionale, dar fara a institui o sanctiune sau vreun alt dezavantaj pentru un angajati. 2. ... (vezi toată discuția)
Inspectii grade didactice mihteo mihteo Va rog sa imi comunicati temeiul legal pentru plata inspectiilor de grade didactice efectuate in anul 2013. Cine face plata acestora? Unitatea de invatamant ... (vezi toată discuția)
Definitivat edutanu123 edutanu123 Buna ziua! Am si eu o rugaminte. De trei ori am dat examenul de definitivat, dar nici in anul 2014 nu am reusit. Acum in octombrie iar m-am inscris la examenul ... (vezi toată discuția)