avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Preschimbare termen liberare conditionata
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Preschimbare termen liberare conditionata

Buna seara daca avocatul a depus o cerere la instanta de preschimbare de termen pentru liberarea conditionata in cat timp cei de la judecatorie au voie sa raspunda ? A trecut deja o saptamana si nu am primit nici un raspuns ... multumesc .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:28, 30 Ianuarie 2019
Trebuie sa va informeze avocatul.El stie exact tot.

In prezent, termenele sunt scurte.

Eu nu am mai facut o preschimbare de termen de la o luna la o spatamana sau 3 zile de foarte multi ani pentru am termen la o saptamana direct si costul este mult mai redus ca este un termen scurt.
In urma cu vreo 10 ani sau 6 ani se dadea termen la o luna si doar putini avocati reuseau sa preschimbe termenul de judecata.
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Domnule avocat la vs instantele sunt foarte tarzii sa dat termen la judecatorie peste o luna si cateva zile ... avocatul a zis ca asteapta dar am crezut ca au si ei un interval de timo in care sa dea un raspuns ...

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Trebuie sa va informeze avocatul.El stie exact tot.

In prezent, termenele sunt scurte.

Eu nu am mai facut o preschimbare de termen de la o luna la o spatamana sau 3 zile de foarte multi ani pentru am termen la o saptamana direct si costul este mult mai redus ca este un termen scurt.
In urma cu vreo 10 ani sau 6 ani se dadea termen la o luna si doar putini avocati reuseau sa preschimbe termenul de judecata.

Ionuttttt90 a scris:

Domnule avocat la vs instantele sunt foarte tarzii sa dat termen la judecatorie peste o luna si cateva zile ... avocatul a zis ca asteapta dar am crezut ca au si ei un interval de timo in care sa dea un raspuns ...

Nu exista nici un interval de timp de raspuns. Se poate respinge cererea. Rezultatul nu depinde de avocat, ci de instanta.
Cererea de preschimbare trebuie soluționată rapid.
În cca 2 zile ar trebui judecată dupa estimarea mea si la cum consider eu ca trebuie pusă problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jurisprudenta muncii isgene isgene Bunaziua! Am inaintat o plingere privind un litigiu de munca (desfacere contract de munca abuziv indisciplinar) la judecatorie acum doua saptamini prin ... (vezi toată discuția)
Preschimbare termen kristina33 kristina33 Buna seara, Am o nelamurire in privinta la ceea ce apare pe portalul judecatoriei.Astazi am depus o cerere de preschimbare a termenului pentru eliberare ... (vezi toată discuția)