avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Costuri modificare statut ong
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Costuri modificare statut ong

Buna seara! As fi dorit să știu care sunt costurile implicate de modificarea statutului unei asociații, exceptând onorariul avocatului care se va ocupa de atestarea documentelor actualizate? care este valoarea timbrului judiciar care trebuie achitat? și în afară de acest timbru, mai apar și alte taxe? mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 07:03, 2 Februarie 2019
Va rog sa cititi toate taxele de la pagina 4 de la adresa urmatoare [ link extern ]
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu mai exista "timbrui judiciar". Sunt doar taxe judiciare de timbru. Una de 100 lei si altele mai mici ex. cate 5 lei pentru exemplar copie legalizata a sentintei definitive, si taxe asemanatoare de cativa lei daca cereti copii de acte, extras de RAF.... In rest mai pot fi cheltuieli postale sau taxa rezervare denumire 36 lei, daca vreti sa schimbati denumirea....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrierea in registrul asocatiilor si fundatiilor Flori2014 Flori2014 Buna ziua, Am primit de la Judecatorie încheierea de sedinta pentru infiintarea asociatiei ( am observat ca nu este o sentinta ci o incheiere de sedinta ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie balasu balasu Buna seara, as dori sa infiintez o asociatie culturala, non- profit si as dori sa stiu ce costuri implica asta, inclusiv ce onorariu poate percepe unavocat ... (vezi toată discuția)
Legalizare sentinta civila SorinIulian SorinIulian Buna ziua, Am si eu cateva nelamuriri legate de legalizarea unei sentinte. Am facut o plangere impotriva unui proces verbal de constatare si sanctionare a ... (vezi toată discuția)