avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Inselaciune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Inselaciune

Am fost chemat la o audieunta pentru un loc de munca, in strainetate, mi-a luat 100 de euro comision, de la mine si de la un coleg.....colegul a primit chitanta, eu nu....au fost identificati, adica societatea, au pus urmarire penala, acuma nu stiu....in aceste situatii, in afara de consumul de motorina pana la sediul societatii angajatoare, (150 de km, de 3 ori) cam la ce suma se poate ridica daunele morale..?
Ultima modificare: Marți, 29 Ianuarie 2019
csaika, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident George_Nistor George_Nistor Buna Ziua! Va cer si eu ajutorul in vederea solutionarii unei probleme! Acum 1 luna am avut un accident auto in care am fost implicat, ma aflam in autoturismul ... (vezi toată discuția)
Fata lovita pe trecerea de pietoni LAURENTZYU LAURENTZYU persoana despre care postez este viitoarea mea sotie. totul s-a intamplat luni dimineata. era pe trecerea de pietoni. masina de pe prima banda a oprit, insa ... (vezi toată discuția)
Despabubiri ???? floaredecolt2011 floaredecolt2011 Buna seara! in urma unui accident rutier in care fiica mea a murit, am cerut despagubiri materiale in valoare de 50 000 de euro si morale in valoare de 150 000 ... (vezi toată discuția)