avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1124 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reabilitare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reabilitare

Buna seara
Va rog sa ma indrumati in legatura cu reablitare , cum se procedeaza in cazul unei condamnari de 4 ani cu suspendare si 8 ani supraveghere, condamnare data in anul 2008 luna mai? Ce pasi trebuiesc urmati sau cum se procedeaza . In cei 8 ani de supraveghere au fost respectate toate regulile , prezentarea la termen la serviciul de probatiune, nu a mai fost nici o abatere.
Va multumesc
V-ati scos cazierul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reabilitare judecatoreasca Maress Maress Buna ziua, Pe 2 Noiembrie imi expira o suspendare de 2 ani, am inteles de la serviciul de probatiune ca dupa aceasta data pot cere reabilitarea judecatoreasca ... (vezi toată discuția)
Formulare cere modificare cazier judiciar alexandra31 alexandra31 Buna seara Imi outeti spune cum se formulează o cerere către unitatea de politie pentru modificare înscrisurilor din cazier? Am fost condamnat la 2 ani si ... (vezi toată discuția)
Reabilitare rodica1959 rodica1959 Dupa o condamnare de 4 ani cu suspendare si 8 ani supraveghere cand se poate face reabiltarea ? Si ce pasi trebuiesc urmati pentru reablitare? (vezi toată discuția)