avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Indemnizație creștere copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Indemnizație creștere copil

Doresc să va arăt ceva ce nu înțeleg foarte bine dintr-un articol de la avocat net.ro
Întrebare:
Când se acordă stimulentul de inserție până la împlinirea a 3 ani a copilului care nu are probleme de sănătate?
Avem mai jos două situații diferite !!!
Cât despre plata stimulentului de inserție, aceasta se face până la împlinirea de către copil a vârstei de doi ani (sau trei ani, în cazul copilului cu handicap), care reprezintă și durata totală a concediului de creștere a copilului.

În cazul în care persoanele care solicită stimulentul de inserție obțin venituri cu cel puțin 60 de zile înainte de încheierea concediului de creștere a copilului, acesta se acordă până în momentul în care copilul împlinește trei ani, respectiv patru ani, atunci când e vorba despre un copil cu handicap.
Cu stima!!!

Alte discuții în legătură

In articolul dumneavoastra creati o confuzie. În cazul în care ... michatotti michatotti In articolul dumneavoastra creati o confuzie. În cazul în care persoanele care solicită stimulentul de inserție obțin venituri cu cel puțin 60 de zile ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de inserție Luiza Bamiopol Luiza Bamiopol Bună ziua! Copilul împlinește 2 ani pe 18.10.2017. Dacă m-am întors la muncă pe 18 august (61 zile) înainte primesc stimulentul până la 3 ani? Dacă ... (vezi toată discuția)
Acordare stimulentului de insertie crsulici crsulici Buna ziua, Am auzit ca, conform noii legi de la 1 iulie 2016, daca doresc sa-mi prelungesc concediul de crestere copil de la 2 la 3 ani, voi primi un ... (vezi toată discuția)