avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Marire de salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Marire de salariu

Buna ziua,
Momentan sunt in concediu de odihna fiind insarcinata in 18 saptamani. Astazi au avut loc mariri de salariu in cadrul firmei in care lucrez de aproape 10 ani. Eu nu beneficiez de aceasta marire,fara a primi vreo motivatie. Mentionez ca directorul firmei stie ca o sa intru in medical avand probleme grave cu sarcina. Momentan ma simt discriminata neprimind aceasta marire doar ca sunt insarcinata.
Au dreptul sa faca asa ceva? Mentionez ca este o firma mare in Romania,particulara.
O zi placuta!
Cel mai recent răspuns: Oana2426 , utilizator 18:32, 30 Ianuarie 2019
Vi s-a dat o explicatie de ce nu vi se majoreaza si dvs salariul ?
Buna ziua,

Absolut nici o explicatie!
Sunt curioasa daca exista un temei legal sa faca asta doar pentru ca stiu ca urmeaza sa intru in concediu.

Cornel Vasile a scris:

Vi s-a dat o explicatie de ce nu vi se majoreaza si dvs salariul ?

Nu cred ca are vreo baza legala...

Puteti sesiza CNCD - Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării,
[ link extern ]

Discriminare prin tratament diferit aplicat angajaţilor
[ link extern ] /
Va multumesc!
Cred ca in toata povestea asta a fost de vina sinceritatea. Stiind din luna februarie intru in concediu de risc maternal au considerat ei ca nu am aceleasi drepturi.

O zi placuta

Cornel Vasile a scris:

Nu cred ca are vreo baza legala...

Puteti sesiza CNCD - Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării,
[ link extern ]

Discriminare prin tratament diferit aplicat angajaţilor
[ link extern ] /

Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2019
Oana2426, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Marire salariu brut dupa modificari fiscale gabrielaconstantinescu gabrielaconstantinescu Daca un angajator decide sa mareasca, prin act additional, valoarea salariului brut la toti angajatii, mai putin unuia, se poate considera caz de discriminare ... (vezi toată discuția)
Cadou 8 martie acordat preferential simocris1 simocris1 in cadrul societatii unde lucrez suntem 3 fete si doar 1 dintre noi a luat cadou de 8 martie in valoare de 150 ron . daca este corect si daca nu unde ma pot ... (vezi toată discuția)
Neacordarea majorarii salariale Shakur28 Shakur28 Buna ziua Este legal sa refuzi majorarea salariului unui angajat in conditiie in care toti angajatii firmei au primit majorari? Mentionez ca si cei care ... (vezi toată discuția)