avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Locul de munca închidere contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Locul de munca închidere contract de munca

Bună ziua,am si eu o întrebare cum pot să închid contractul de munca fara angajator specific că magazinul are cheile pe usa si angajatorul a fugit din țară din cauza datoriilor și eu sunt trecut în concediu fara plata din septembrie 2018.firma se numeste famrac srl popesti vrancea .mă poate ajuta cineva ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:43, 30 Ianuarie 2019
Cam greu de dat o solutie ... societatea mai are salariati activi , contabil etc. ?
Nu mai are contabil ,nici angajații ? Ce pot face
Specific angajatorul
a fugit din țară
Poate doar o actiune in instanta ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajator plecat din tara si magazinul se inchide in lipsa lui daridannah daridannah buna ziua am o mare problema si nu stiu ce rezolvare poate avea ,deci sa incep cu inceputul,am lucrat la un magazin alimentar,am ramas insarcinata si am ramas ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate srl jenicutz jenicutz Buna ziua, Am deschis in decembrie 2008 un srl care din pacate nu merge deloc(din punct de vedere al vanzarii), acum vreau sa suspend aceasta activitate, ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un sfat Aryana Aryana Buna ziua ,numele meu este Mariana si as avea nevoie de un sfat de la dvs.Am un magazin si as vrea sa-l inchid,zilele trecute am vorbit cu contabila si mi-a ... (vezi toată discuția)