avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CC2
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CC2

Buna ziua,
Eu sunt in acest moment in concediu de crestere copil, pana in 14 August 2019, cand ar trebui sa reincep serviciul insa in atunci voi fi in luna a 8-a de sarcina cu al doilea copil si cel mai probabil imi va fi imposibil sa merg la serviciu. Avand in vedere ca va exist o intrerupere de aproximativ o luna intre terminarea primului CC si nasterea celui de-al doilea copil, cum voi proceda cu concediul postnatal, documentele pt CC2 si cum se va calcula indemnizatia pt al doilea copil?
Multumesc pentru raspuns,
Ionica
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:59, 30 Ianuarie 2019
La terminarea primului CCC , anuntati in scris angajatorul ca sunteti gravida si,totodata, intrati in concediu prenatal , dupa care in postnatal si apoi in CCC2.
Multumesc pentru raspuns insa acesta lamureste partial intrebarea mea. Ma puteti ajuta cu raspuns referitor la calculul indemnizatiei?
Indemnizația lunară pentru creșterea copilului se stabilește în cuantum de 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni din ultimii doi ani anteriori datei naşterii copilului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu postantal sau concediu pt cresterea copilului? eKa_2012 eKa_2012 Buna ziua! Sunt mamica unui bebelus de 1 an si jumatate si insarcinata in 6 luni cu cel de-al doilea copilas. Momentan ma aflu in concediul pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil r_vosy r_vosy Buna ziua! Ma numesc Ionela, am 34 de ani si va rog, daca se poate sa ma lamuriti intr-o problema. Am nascut in iunie 2012 si am optat pentru 1 an de ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie cic pal erzsebet pal erzsebet In legatura cu Legea prenatal sau postnanal: Daca o mama e la cresterea copilului pina la varsta de 2 ani,care ... (vezi toată discuția)