avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Unde trebuie să îmi depun dosarul de pensionare?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Unde trebuie să îmi depun dosarul de pensionare?

Am domiciliul în județul Timiș, dar în ultimii 36 de ani am lucrat în Caraș-Severin. La ce Casa de Pensii trebuie să îmi depun actele de pensionare, în Timiș sau în Caraș?
Ultima modificare: Miercuri, 30 Ianuarie 2019
Boulescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:45, 30 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La Casa de Pensii Timis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz acordare drepturi persecutaþi politic d.l nr. 118/1990 valmindesign valmindesign Buna ziua tuturor, am si eu o intrebare... Am depus si eu un dosar pentru acordarea drepturilor ptr. persecutie politica si am castigat procesul in ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de la casa de pensii STAN GABRIELA STAN GABRIELA Daca am dat in judecata casa de pensii Ialomita si am castigat pt. a imi da o adeverinta cu anii lucrati in acest judet( mentionez ca domiciliez in jud. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o nelamurire daca puteti sa ma ajutati va rog. ... zsu62 zsu62 Buna ziua, Am o nelamurire daca puteti sa ma ajutati va rog. Sunt nascuta in 1962 in Tg-Mures unde traiesc si acum,localitate ai carei locuitori ar beneficia ... (vezi toată discuția)