avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta de la casa de pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta de la casa de pensii

Daca am dat in judecata casa de pensii Ialomita si am castigat pt. a imi da o adeverinta cu anii lucrati in acest judet( mentionez ca domiciliez in jud. Caras-Severin) si nu au vrut sa-mi elibereze aceasta adeverinta, ce pasi trebuie sa urmez pt. a intra in posesia ei. Care sunt caile legale sa imi trimeata acea adeverinta la domiciliu.
Cel mai recent răspuns: Ciobanu Vasile , Mediator 08:32, 14 Iunie 2011
Daca perioada lucrata in jud. Ialomita este dupa data de 01.04.2001, evidenta se regaseste la Casa de pensii si puteti intra in posesie declaratii cu ajutorul Casei de pensii Caras-Severin, care va solicita evidentele.
Daca perioada lucrata este anterioara datei de 01.04.2001, se solicita adeverinta de la sociatatea-societatile la care ati lucrat.
In cazul dvs. daca exista o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila, Casa Judeteana de Pensii este obligata sa ve raspunda.
Daca nu v-a raspuns, puteti deschide actiune in justitie si solicita daune morale.
Luati legatura cu un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Emitere decizie pensie invaliditate agata61 agata61 in data de 01.07.2016 sotul meu a depus dosarul pentru pensie invaliditate grad II la Casa Judeteana de Pensii Caras-Severin. Nici pana la acesta data nu a ... (vezi toată discuția)
Model adeverinta recalculare pensie Ank27 Ank27 Buna dimineata!Am un salariat angajat pe durata nedeteminata care a iesit la pensie anul trecut si acum intentioneaza sa isi recalculeze pensia.Mi-a solicitat ... (vezi toată discuția)
Adeverinte pt. dosarul de pensionare ContSters122901 ContSters122901 Pentru intocmirea dosarului de pensionare, adeverintele cu sporurile si contributia de asigurari sociale se ellibereaza de institutia sau unitatea ... (vezi toată discuția)