avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ma pot executa silit
Discuție deschisă în Executare silită

Ma pot executa silit

Am fost ca parat într-un dosar cu fratele meu pe care la pierdut și îl obliga la plata cheltuielilor de judecata și plata datoriilor către debitori. Acum a venit la mine la servici un plic prin care i de cere angajatorului sa îmi pună oprire pe salariu deși eu nu am nimic de plata în acel dosar. Am fost doar parte în proces cu el. Se și specifica clar ca obliga pe pârâtul x la plata datoriilor. Nu și pe mine. Ce este de făcut?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:04, 30 Ianuarie 2019
Daca sunteti sigura ca nu datorati nimic, faceti contestatie la executare.
Dar daca erati 2 parati, cum a pierdut doar el? Dvs ati castigat?
Eu nu am avut nici o datorie către ei. Mie mi s-a radiat dreptul de proprietate devenind din nou proprietar fratele meu și asociația de proprietari ne-a chemat pe amandoi
Se pare ca ceva aveti de plata, probabil cheltuielile de judecata, cine stie?
Mergeti cu hotararea judecatoreasca si somatia pt poprire la un avocat, in termen de 15 zile de la comunicare. Dar nu asteptati pana in ultima zi.
Daca nu aveti nimic de plata, e admisibila o contestatie la executare.
Și în hotărâre scrie ca obliga pe pârâtul x la plata datoriilor plus penalități nu și pe mine. Ca sa fiu executat și eu nu tr sa specifice în hotărâre și numele meu?
Asa trebuia.
E clar o greseala pe undeva.
Dar de dvs. ce scrie?

Alte discuții în legătură

Recuperare suma propita acn acn Buna ziua ! Am revenit cu o intrebare : am castigat procesul in legatura cu contestatia la executare silita , s a dat si ordinul judecatoresc , dar executorul ... (vezi toată discuția)
Intrebare executare silita bluehillday bluehillday in urma unei datorii la seriviul de salubrizare am primit acasa azi in posta un dosar de la executor incheiat din data de 10.09.2019 si inceput in ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare dragosdragos1991 dragosdragos1991 imi spuneti si mie va rog ce inseamna in termeni mai populari???va multumesc... Tip solutie: Respinge cererea Solutia pe scurt: Respinge pentru lipsa ... (vezi toată discuția)