avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită intrebare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

intrebare executare silita

in urma unei datorii la seriviul de salubrizare am primit acasa azi in posta un dosar de la executor incheiat din data de 10.09.2019 si inceput in 19.06.2019
cheltuieli : 313,91 la serviciul de salubrizare + 356,35 cheltuieli de judecata dupa cum am atasat in poza [ link extern ]
cu toate ca dosarul a fost incheiat in 10.09.2019 , datoria catre serviciul de salubrizare a fost platita online integral la data de 12.08.2019(cand eu nici nu stiam ca s-a inceput un dosar)
cu toate acestea ,acest lucru nu a fost actualizat in dosar, trebuind teoretic sa platesc doar cheltuielile de judecata.
as vrea sa stiu si eu daca sunt corecte acesta sume deoarece mie mi se par mult prea mari? 200 lei taxa de timbru ? 59,50 taxe postale pentru un plic trimis din acelas oras in acelas oras?
ok, cu toate acestea ce se intampla daca nu platesc aceasta suma (cheltuielile de executare 356,35? ) deja s-a pus oprire pe un cont bancar desi acest lucru mi se pare abuziv din moment ce datoria la servicul de salubrizare a fost achitata integral in 12.08.2019 , iar oprirea pe contul bancar s-a facut in urma cu 4-5zile ,cand am aflat si eu de dosarul asta doar)
e obligatoriu sa o platesc din moment ce eu am achitat integral datoria in 12.08.2019 direct catre serviciul de salubrizare desi acest lucru nu a fost actualizat. mai mult decat atat eu nici nu am primit instiintare in luna iunie cum ca ar incepe vreun dosar
imi pare rau daca nu am reusit sa fiu destul de clar intru-cat nu cunosc toti termenii de specialitate
Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2019
bluehillday, utilizator
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:34, 17 Septembrie 2019
Formulati contestatie la executarea silita. Nu trebuie sa platiti nici cheltuielile din moment ce ati achtiat online anterior deschiderii dosarului de executare. Singura varianta pe care o aveti este sa formulati contestatie la executare silita si sa anexati dovada platii. Cotnestatia se poate depune in termen de 15 zile de la data la care ati luat la cunostinta de executare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare executare bluehillday bluehillday Am si eu o nelamurire. Mama mea a avut restante la serviciul de salubrizare,mai multe facturi ce insumeaza aproximativ 300 de lei.Azi 12 septembrie,a primit o ... (vezi toată discuția)
Executare silită 2015 finalizată cu plata creanței. cum e posibil să fie demarată în 2017 o nouă executare? ContSters457022 ContSters457022 În anul 2015 am fost executat pe dosarul . Am achitat integral suma cerută de executor am primit dovada de la el precum ca am achitat pe care o atasez. Acum ... (vezi toată discuția)
Executor bancar dascalescu_c dascalescu_c as avea si eu nevoie de niste sfaturi va rog frumos. am fost sunat sa ma prezint la interviu de catre o banca romaneasca ptr postu de executor bancar. in afara ... (vezi toată discuția)