avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită intrebare executare
Discuție deschisă în Executare silită

intrebare executare

Am si eu o nelamurire. Mama mea a avut restante la serviciul de salubrizare,mai multe facturi ce insumeaza aproximativ 300 de lei.Azi 12 septembrie,a primit o veste de la banca cum ca are oprire pe contul bancar deoarece juristul de la servicul de salburizare a trimis dosarul la executor in luna iunie. Ideea e urmatoarea,eu am achitat aceasta restanta integral in data de 12 august(suma de 274de lei la data de 12 august, achitata online), in urma cu exact o luna. Insa cei de la serviciul de salubrizare nu au trimis nici o instiintare la executor cum ca restanta s-a achitat. iar acum mi s-a zis acum ca trebuie platite cheltuile de judecata de 350 de lei, ca sa se anuleze oprirea de pe cont.Cu toate acestea , mama mea nu a primit in posta nici o instiintare de la serviciul de la salubrizare sau de la executor ,prin care sa fie anuntata ca exista o astfel de procedura activa.e corect in aceasta situatia plata cheltuielilor de executare? mi se pare o suma prea mare pentru restante de 250-300 de lei care au fost achitate. as aprecia un raspuns de la un specialist. multumesc
Ultima modificare: Joi, 12 Septembrie 2019
bluehillday, utilizator

Alte discuții în legătură

Intrebare executare silita bluehillday bluehillday in urma unei datorii la seriviul de salubrizare am primit acasa azi in posta un dosar de la executor incheiat din data de 10.09.2019 si inceput in ... (vezi toată discuția)
Executare silita-termen contestatie rfanel rfanel In luna octombrie 2011 am primit din partea unui executor judecatoresc o instiintare de executare silita privind un contract de leasing auto. Mam deplasat la ... (vezi toată discuția)
Dosar executare silita 10129 10129 Buna ziua, Am avut un contract serviciul de gospodarie locala pentru inchirierea unui loc de parcare pentru autoturism. Ulterior incheierii contractului la ... (vezi toată discuția)