avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare Silita-termen contestatie
Discuție deschisă în Executare silită

Executare Silita-termen contestatie

In luna octombrie 2011 am primit din partea unui executor judecatoresc o instiintare de executare silita privind un contract de leasing auto. Mam deplasat la biroul respectiv cu toate chitantele achitate la zi dar acesta nu a luat in calcul cele prezentate de mine spunandu-mi ca acest aspect il pot rezolva doar cu firma de leasing. Am contactat firma respectiva care mi-au motivat faptul ca eu mi-am achitat restantele in ziua in care dosarul era trimis la instanta pentru pronuntare iar in factura din luna noiembrie 2011 mi-au introdus cheltuieli de recuperare in suma totala de 1416,43 lei. Intrebarea mea este daca pot contesta si in ce mod mi se poate anula aceasta suma. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: rfanel , utilizator 13:36, 20 Ianuarie 2012
Aveti dreptul sa formulati contestatie la executarea silita,la judecatoria responsabila
Instanta de judecata daca va aprecia temeinice motivele invocate de dvs ,va dispune solutie in consecinta
Am contactat un avocat in acest sens dar acesta mi-a spus ca trebuie sa depun garantie iar acum este prea tarziu!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - proprire pe salariu ioanamardare ioanamardare Buna ziua. Am urmatoarea situatie: in luna februarie 2010 am incheiat un contract de inchiriere auto (leasing) cu societatea X Trading. Am achitat lunar la ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii unei executari silite maimagda maimagda buna, am o problema legate de o executare silita; am in ramas in urma cu plata ratelor la un credit ipotecar cu vreo 5 luni am fost notificati de banca prin ... (vezi toată discuția)
Executare silita Gabriela66 Gabriela66 Buna seara! In noiembrie 2010 am fost executata silit si am achitat executorului integral suma datorata bancii creditoare. In iunie 2013 am fost contactata de ... (vezi toată discuția)