avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Dosar executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Dosar executare silita

Buna ziua,
Am avut un contract serviciul de gospodarie locala pentru inchirierea unui loc de parcare pentru autoturism. Ulterior incheierii contractului la circa 6 luni am muncit in afara tarii vreo 2 ani. Sincer am uitat ca mai trebuie sa platesc acel loc de parcare, si am primit o instiintare de plata in primavara, am achitat atunci o suma de100 ron dintr-un total de 350 ron. De curand m-am trezit cu o somatie urmare a unui dosar de excutarea silita ca mai am de plata suma de 250 plus penaliatti de 360 lei. Am achitat debitul de baza, insa intreb: mai am vreo sansa sa nu achit si penalitatile?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:43, 20 Octombrie 2013
Avand in vedere ca nu ati achitat in termenul stabilit obligatiile aferent contract,va revine obligatia sa achitati integral suma comunicata in somatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu proprietarul KisAlexandru KisAlexandru Am locuit cu chirie in zona Tineretului o perioada de 2 ani de zile . Cand am decis sa plec , am plecat fara sa il anunt pe proprietar . M-am trezit acum , ca ... (vezi toată discuția)
contract inchiriere loc parcare anulat abuziv ruli ruli Intr-una din zile m-am trezit cu Politia Locala la usa pe motiv ca ocup abuziv locul de parcare al altui vecin.Le-am aratat ca am contract incheiat pe data de ... (vezi toată discuția)
Taxa parcare braila primetal primetal Buna seara, In anul 2008 am optat pentru un loc de parcare in parcarea proaspat amenajata in curtea blocului.Am facut o cerere pentru un loc de parcare in ... (vezi toată discuția)