avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... contract inchiriere loc parcare anulat abuziv
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

contract inchiriere loc parcare anulat abuziv

Intr-una din zile m-am trezit cu Politia Locala la usa pe motiv ca ocup abuziv locul de parcare al altui vecin.Le-am aratat ca am contract incheiat pe data de 31.01.2017 iar ei aveau in mana un alt contract incheiat in data de 19.07.2017.Am fost la Taxe si impozite sector 4 de unde mi s-a spus ca am avut o sesizare in urma careia mi-au reziliat contractul. Mentionez ca nu am primit nici o somatie sau instiintare pe aceasta tema. Pe acest loc de parcare al autoturismului mai parchez ocazional rulota, pentru care platesc impozit,RCA, ITP. Intrebarea mea este daca exista posibilitatea unei contestatii prin care sa-mi recuperez locul de parcare? Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 20 Octombrie 2017
ruli, utilizator
Cel mai recent răspuns: AvTudor_com , utilizator 16:43, 20 Octombrie 2017
Cautati hotarea consiliului local care reglementeaza inchirierea locurilor de parcare, vedeti si ce anume scrie in contract. Daca ati incalcat obligatiile ar putea rezilia contractul chiar si fara punerea in intarziere. Solicitati mai multe informatii. In functie de toate aceste elemente puteti stii daca exista posibilitatea unei contestatii sau sansele unei actiuni in instanta.
Ultima modificare: Vineri, 20 Octombrie 2017
AvTudor_com, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Risc pierdere loc de parcare. bună ziua. eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. vreau ... Victoria-Viki Victoria-Viki Bună ziua. Eu am plătit locul de parcare pe anul acesta. Vreau șă știu dacă există riscul să îmi pierd locul de parcare ptr că am ITP-ul expirat. ... (vezi toată discuția)
Ridicare masini abandonate forevertoday forevertoday Buna ziua, Astazi m-am trezit cu o somatie lipita pe geamul uneia dintre masinile mele care este parcata in parcarea blocului. In somatie (face referire la HG ... (vezi toată discuția)
Buna seara, în anul 2016 am primit somatie de la directia mobilitate ... doinaranca doinaranca Buna seara, în anul 2016 am primit Somatie de la Directia Mobilitate Urbana - Sector 4 pentru plata unei amenzi de circulatie de 130 RON, pe care am ... (vezi toată discuția)