avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara, în anul 2016 am primit Somatie de la ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara, în anul 2016 am primit Somatie de la Directia Mobilitate ...

Buna seara, în anul 2016 am primit Somatie de la Directia Mobilitate Urbana - Sector 4 pentru plata unei amenzi de circulatie de 130 RON, pe care am achitat-o, dar fara sa transmit confirmarea platii. În 12.12.2023 am fost Notificata de catre Directia Mobilitate Urbana in vederea achitarii sumei de 131 RON, pana la finele anului. Pana la data primirii notificarii în legatura cu aceasta creanta, nu mi-a fost imputata nici o restanta, chiar au fost incheiate în anul 2018 si 2021 Contracte de inchiriere loc parcare de resedinta. Toate taxele locale si impozitul aferente anului 2024 au fost achitate in 11.01.2024, fara sa fiu inregistrata cu datorii catre bugetul local, din anii precedenti. Stiind ca nu am datorii la bugetul local am platit suma de 131 RON la 01.02.2024, afland ulterior ca aceasta era tot pentru amenda din 2016.Deci am plătit de doua ori amenda aferenta Dosarului de executare nr. 644965/19.08.2016.In seara zilei de 20.10.2024 m-am trezit cu un bilet pe parbriz, care ma atentiona sa nu mai parchez pe locul inchiriat si platit de mine prin contract deoarece este locul platit de altcineva. In aceeasi seara s-a prezentat si Politia Locala, in urma sesizarii depuse de noul posesor al contractului de inchiriere loc de parcare si am eliberat locul. A doua zi m-am prezentat la Directia Taxe si Impozite unde nu aveam inregistrata nici o restanta, toate taxele erau achitate si de la Informatii - Directia Mobilitate Urbana am aflat faptul ca, in data de 18.01. 2024 mi-a fost reziliat contractul de inchiriere loc parcare de resedinta. Mentionez ca din 2016 pana in 2023 nu am primit nici un fel de instiintare conform careia figuram cu o amenda neplatita si pur si simplu figuram cu toate taxele platite la zi. In urma sesizarii depuse, a doua zi am primit raspuns de la Directia Mobilitate Urbana ca mi-a fost repartizat alt loc de parcare la 4 strazi distanta de locuinta, pe care l-am refuzat.
Va multumesc anticipat pentru sugestii si raspuns,

Alte discuții în legătură

Loc de parcare inchiriat de la adp danslobozia danslobozia Buna ziua, Locuiesc in Bucuresti. Va rog sa ma ajutati cu o posibila solutionare la urmatoarea problema legata de locul de parcare. Dupa multe drumuri si ... (vezi toată discuția)
Prescriere amenda itb Lilianaonu Lilianaonu Buna ziua, doresc sa stiu in cati ani se prescrie o amenda ITB. Am primit in decembrie 2016 o somatie de plata, pentru o amenda ITB din 30.10.2013. Amenda ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla atunci cand primaria iti ia locul de parcare fara sa te anunte? alexandra_gya ANGHELESCU alexandra_gya ANGHELESCU De asemenea ,as dori sa stiu cum as putea sa procedez in cazul in care masina nu este pe numele meu,dar sunt ruda cu proprietarul pentru a lua locul inapoi de ... (vezi toată discuția)