avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriere amenda ITB
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriere amenda ITB

Buna ziua,
doresc sa stiu in cati ani se prescrie o amenda ITB. Am primit in decembrie 2016 o somatie de plata, pentru o amenda ITB din 30.10.2013. Amenda care nu a figurat niciodata la Directia de Taxe si Impozite Locale, unde am platit ultima amenda de circulatie in 11.2015 si figuram cu rolul 0 restante fiscale.
Pot face contestatie la Judecatoria sectorului sau o las asa.
Nu detin nici o proprietate, nici servici, nici nu sunt in tara, am 21 ani.
Multumesc frumos.
Cu stima,

Alte discuții în legătură

Buna seara, în anul 2016 am primit somatie de la directia mobilitate ... doinaranca doinaranca Buna seara, în anul 2016 am primit Somatie de la Directia Mobilitate Urbana - Sector 4 pentru plata unei amenzi de circulatie de 130 RON, pe care am ... (vezi toată discuția)
Amenda rutiera georgescug georgescug Am mers la biroul de taxe si impozite al primariei sector 5 pentru plata impozitului pe masina. Aici mi-a dat o nota de plata in care figura pe langa valoarea ... (vezi toată discuția)
Amenda circulatie AndraFermus AndraFermus Buna ziua! In septembrie 2013 am fost sanctionata cu o amenda contraventionala de 320 de lei pe care nu am achitat-o la vremea respectiva. La acel moment ... (vezi toată discuția)