avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Ce se intampla atunci cand primaria iti ia locul de ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Ce se intampla atunci cand primaria iti ia locul de parcare fara sa te anunte?

De asemenea ,as dori sa stiu cum as putea sa procedez in cazul in care masina nu este pe numele meu,dar sunt ruda cu proprietarul pentru a lua locul inapoi de parcare ! Tin sa mentionez ca inca nu am reusit sa platesc taxa pentru anul acesta,dar o voi face de curand! Proprietarul a fost mereu la timp cu plata ! Acum primaria fara sa anunte a facut abuz de faptul ca nu am reusit sa achit inca acea taxa si nu stiu cum as putea rezolva aceasta problema! Acesta nu poate veni in tara deoarece este plecat in strainatate cu afaceri si m-a rugat sa il ajut sa isi recapete locul de parcare! ce as putea face? Daca am imputernicire si contractul locului de parcare m-ar ajuta cu ceva? Multumesc
Cel mai recent răspuns: -ELLA- , utilizator 23:47, 30 Ianuarie 2018
Buna seara!
Faptul ca detineti contractul va ajuta in sensul ca il puteti citi si aflati conditiile contractuale.
In ce localitate se afla locul de parcare?
Daca se afla in Bucuresti, pe site-ul primariei de sector sunt publicate anunturi cu privire la inchirierea locurilor de parcare de resedinta, conditiile contractuale, actele necesare etc.
Presupun ca este expirat contractul actual. Ca urmare va trebui semnat un alt contract. Proprietarul va avea dreptul la inchirierea locului de parcare daca dovedeste ca are domiciliul sau resedinta pe raza localitatii respective. Toate impozitele, amenzile etc. trebuie platite la zi.
Pe site-ul primariei banuiesc ca veti gasi un nr. de telefon de contact la care puteti suna sa intrebati si alte detalii gen prezentarea cartii de identitate a proprietarului - in original etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dovada inchirierii locului de parcare, solicitare de la politia locala tiniza tiniza buna seara, de curand m-a contacatat telefonic o persoana care a pretins ca lucreaza la Politia locala Sector 6 - Serviciul Circulatie si mi-a comunicat ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! tatăl meu avea un apartament cu loc de parcare. in ... Andreea18906 Andreea18906 Buna ziua! Tatăl meu avea un apartament cu loc de parcare. In Decembrie a decedat iar la sfârșitul lunii a expirat plata parcării și trebuia reînnoită . ... (vezi toată discuția)
Parcare resedinta n_roxxanne n_roxxanne Buna ziua, Este legal sa se ocupe loc de parcare cu o masina nefunctionala sau o masina care nu se misca din loc de ani de zile chiar daca este platit locul? ... (vezi toată discuția)