avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silită 2015 finalizată cu plata creanței. ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silită 2015 finalizată cu plata creanței. Cum e posibil să fie demarată în 2017 o nouă executare?

În anul 2015 am fost executat pe dosarul . Am achitat integral suma cerută de executor am primit dovada de la el precum ca am achitat pe care o atasez. Acum cateva zile primesc un email de la recuperator precum ca sunt dator la ei dupa ce discut la telefon cu ei aflu ca mai ai un dosar de executare nr 716/2017 în suma de aprox 7000 lei ! Va multumesc pentru raspuns! Noul dosar a fost deschis de acelaș executor din 2015
Ultima modificare: Marți, 30 Ianuarie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ContSters457022 , utilizator 09:54, 30 Ianuarie 2018
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va trebui sa mergeti la executorul cu pricina, pentru a vedea actele ambelor dosare si despre ce datorii e vorba, nu in ultimul rand, e necesar sa verificati si modul de calcul al sumelor datorate.
Nu ati spus nimic de provenienta datoriei/datoriilor, de unde provin?.
Provin de la un contract de credit obținut în 2005 executat în 2015 plătit toată suma din executare pe loc , acum executat iară acelaș dosar
Atunci trebuie sa depuneti contestatie la executare. Sunt sigur ca au actualizat debitul cu dobanzi si cheltuieli, dar nu inseamna ca este si corecta actualizarea lor. Termenul de contestatie este de 15 zile de la data la care ati luat la cunostinta ( ati primit executarea ).
Dosarul a fost judecat în 2017 în luna a-4 a dar eu nu am primit nimic acasa de la executor , am primit doar o înștiințare pe mail de la firma de recuperare precum ca am un dosar la respectivul executor!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare executare silita bluehillday bluehillday in urma unei datorii la seriviul de salubrizare am primit acasa azi in posta un dosar de la executor incheiat din data de 10.09.2019 si inceput in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa va adresez o intrebare daca sunteti amabili ... Flovyo Flovyo Buna ziua! As dori sa va adresez o intrebare daca sunteti amabili sa-mi raspundeti. Am luat un cretit in 2012 pe care nu l-am putut plati la timp si in 2015 ... (vezi toată discuția)
Abuz executor judecatoresc cretzulina_ cretzulina_ Buna seara, Acum aproape 6 luni am primit o scrisoare prin care eram anuntata ca un anume executor judecatoresc a primit dosarul meu pentru executare. L-am ... (vezi toată discuția)