avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... conditii de angajare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

conditii de angajare

buna dimineata,
sunt absolventa de 4 ani de medicina in arabia saudita, pot lucra ca asistenta medicala in privat?
Cel mai recent răspuns: suzanna88 , utilizator 20:45, 9 Februarie 2019
Da, dar va trebui sa va echivalati studiile in tara ...

Autorităţile competente din România să emită certificatul de conformitate pentru profesiile reglementate sectorial
[ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 31 Ianuarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc

suzanna88 a scris:

buna dimineata,
sunt absolventa de 4 ani de medicina in arabia saudita, pot lucra ca asistenta medicala in privat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În celelalte țări din ue se pot echivala diplomele de jurist ... AndreiFAB AndreiFAB În celelalte țări din UE se pot echivala diplomele de jurist din România ? În barourile din alte state UE se poate da admiterea cu o diplomă românească? (vezi toată discuția)
Exercitarea profesiei de asistent medical in italia georgeta24 georgeta24 Sunt interesata de a afla sau mai bine zis de a intelege pas cu pas procedura care trebuie urmata pentru a lucra ca asistent medical in Italia.Precizez ca am o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - casatorie cu cetatean strain cristina camy cristina camy am si eu o intrebare am cunoscut un arab care este divortat,ce acte ii trebui pentru a se casatori in romania? va multumesc (vezi toată discuția)