avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... În celelalte țări din UE se pot echivala diplomele ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

În celelalte țări din UE se pot echivala diplomele de jurist ...

În celelalte țări din UE se pot echivala diplomele de jurist din România ? În barourile din alte state UE se poate da admiterea cu o diplomă românească?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:01, 13 Februarie 2025
Autorităţile competente din România care emit certificatul de conformitate pentru profesiile reglementate sectorial
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de licenta in drept din italia e recunoscuta in romania? marianalaura marianalaura Buna . As vrea sa stiu daca diploma de drept din italia e recunoscuta in Romania .E nevoie de alti 5 ani de facultate sau doar de niste examene despre legile ... (vezi toată discuția)
Pot accede la profesii juridice in romania cu diploma din strainatate? pisicapisica pisicapisica Am absolvit o facultate de drept din strainatate (UE) , Maastricht University si am primit un atestat de echivalare de la MEN, cu urmatoarele mentiuni: \"In ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta Teodora Simona Teodora Simona Buna ziua, Un salariat al institutiei unde lucrez si/a dat diploma de licenta in afara tarii, cred ca in Germania. Diploma data este recunoscuta de ... (vezi toată discuția)