avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate În celelalte țări din UE se pot echivala diplomele ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

În celelalte țări din UE se pot echivala diplomele de jurist ...

În celelalte țări din UE se pot echivala diplomele de jurist din România ? În barourile din alte state UE se poate da admiterea cu o diplomă românească?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:01, 13 Februarie 2025
Autorităţile competente din România care emit certificatul de conformitate pentru profesiile reglementate sectorial
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii de angajare suzanna88 suzanna88 buna dimineata, sunt absolventa de 4 ani de medicina in arabia saudita, pot lucra ca asistenta medicala in privat? (vezi toată discuția)
Directiva 2005/36/ce-aplicabila si in canada? ema.1 ema.1 Buna ziua. Am si eu o intrebare legata de echivalarea anumitor profesii in UE si in Canada. As dori sa stiu daca prin cu aceasta directiva europeana, ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic in uk ramona.popa ramona.popa Buna ziua, As dori sa va supun atentiei o problema referitoare la capacitatea unui consilier juridic roman de a reprezenta o firma din UE. Poate sa fie tot ... (vezi toată discuția)