avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ajutor! Mansarda arsa!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ajutor! Mansarda arsa!

Buna ziua!Va rog un sfat! Nu îmi găsesc nici cuvinte să vă scriu! Mansarda construită la blocul meu a ars complet! Focul a fost violent si a distrus tot! Cauza sigură nu se știe încă! Firma care a construit mansarda nu mai există! Suntem nevoiți sa ne descurcam singuri! Apartamentele de la mansarda sint distruse complet, mentionez ca erau cumpărate cu credit, restul ap. proprietate personala.Sint afectate si restul apartamentelor din cauza apei, multă apă, folosită de pompieri pentru stingerea incendiului. Incercam să ne organizăm! Suntem nevoiți să refacem izolația planseului blocului urgent, trebuiesc curățate toate materiale arse absolut tot, grinzi, țigle, etc. Si apoi izolatia. Costurile sint mari pentru izolație si in plus fiecare locatar va trebui să-și repare stricăciunile din interiorul apartamentului. Va rog un sfat pentru niste oameni disperați si unde putem apela pentru ajutor! Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:47, 31 Ianuarie 2019
Concret despre ce ajutor aveti nevoie ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Victima unui incendiu provocat de vecin , pasii de urmat pentru reuperarea pierderilor materiale vvictor vvictor Buna ziua , Datorita problemei cu care ma confrunt sunt nevoit sa apelez la cunostintele si experienta celor de pe acest forum , daca problema a mai fost ... (vezi toată discuția)
Casa construita pe hotar cu acte in regula, inclusiv cadastru manuelab manuelab Buna ziua, Am urmatoarea problema: am casa construita pe hotar. Vecinul meu, depoziteaza langa zidul casei: materiale lemnoase, stivuite, cu inaltimea de ... (vezi toată discuția)
Zugravitul casei scarii dupa incendiu OROSZ ANDREI OROSZ ANDREI A AVUT LOC UN INCENDIU LA UN APARTAMENT, CARE A ARS, ÎN BLOC LA ULTIMUL ETAJ,AU INTERVENIT POMPIERII,DUPĂ S-A HOTARÂT ZUGRAVIREA CASEI SCARII IN SEDINTĂ CU ... (vezi toată discuția)