In mai 2018 am fost executata silit pentru un utilaj luat in leasing pe fosta mea firma care intre timp a intrat in faliment. Am facut contestatie la suma executata dar inca suntem in proces. In luna august 2018 am fost executata fiind pusa poprire pe salar si blocandu-mi toate conturile ( salar + credit). De atunci mi se opreste 1/3 din salar de catre angajator, iar cand merg la banca sa imi scot restul salarului, banca imi mai opreste 1/3 din diferenta virata de catre angajator. Am luat legatura cu executorul si i-am explicat situatia (ca mi se opreste de 2 ori bani, o data de angajator si o data de banca ) dar nu a facut nimic. I-am demonstrat ca angajatotul imi opreste 1/3 din salar si banca imi mai opreste inca o data 1/3 din ce se vireaza in cont si s-a facut ca ploua, nu ne mai raspunde la telefon. Mai mult, din 15 noiembrie 2018 sunt in concediu prenatal/postnatal si in continuare mi se opresc din bani si am inteles ca nu ar avea voie legal sa mi se mai opreasca din bani. Ce pot sa fac sa imi recuperez banii luati in plus de care dl executor a luat la cunostiinta si nu doreste sa mi-i returneze? Unde pot sa ii fac o plangere? Daca depun plangere la CEJ rezolv ceva?
Puteti depune. Dar nu asa va recuperati banii. Trebuie sa formulati contestatie la executare si intoarcere pentru sumele care vi se popresc in acest moment - fiind in concediu si pentru sumele retinute in plus.
Dubla proprire
mosu1907
Buna ziua! Unui prieten in urma unui imprumut ce nu a mai putut fi achitat la timp se pune proprire pe salariu prin executor bancar. Executorul trimite adresa ... (vezi toată discuția)